Vraag uw gratis offerte aan

Feesttent huren

Feesttent huren aan de beste prijs

 

U wilt een feesttent huren die kwalitatief goed is?

Wij leveren uitsluitend kwalitatief materiaal aan een eerlijke prijs. Zowel tentenverhuur als verhuur feestmateriaal.

Hoe kiest u een tent

Een partytent huren kan soms een hele uitdaging zijn. Het vinden van een geschikte partytent hangt namelijk af van het type feest. Is het een indoor feest of u wilt een tuinfeest organiseren? Zo kan u kiezen uit tientallen verschillende modellen. Wij weten precies welke tent voor welk feest ideaal zijn. Contacteer ons voor meer informatie.

Waarom niet gewoon een feesttent kopen?

Geef je veel feestjes waarvoor een tent noodzakelijk is? Dan kunt u overwegen om een tent te kopen. U investeert beter in een degelijke tent, maar een kwalitatieve tent kost centen. Gebruikt u een tent slechts 2x in een jaar een tent, dan opteert u best voor een huurtent. Als specialist in de tentenverhuur en verhuur feestmateriaal staan we u graag bij. Voor zowel een korte termijn als voor lange termijn kan u bij 2VRent kwaliteitstenten huren. Zoekt u tentenverhuur in Oost-Vlaanderen of wat verder? Wij komen de tenten ter plaatse leveren, opzetten en opruimen!

Welke tenten en feestmaterialen we aanbieden

  • Dome tenten
  • Spantenten / Stretchtenten
  • Partytenten
  • Startenten
  • Tentvloeren
  • Gewichten met of zonder buxus
  • Veel meer…

Groottes en vormen

2VRent biedt een brede waaier aan verschillende tenten. Zo kan u ook tenten combineren om een groter geheel te vormen. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

 

 

 

 

 

Vul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie