Vraag uw gratis offerte aan

Houten tentvloeren

Kwalitatieve vloeren

Welk type houten tentvloer wilt u huren?

Bij 2VRent kunt u de houten tentvloer huren die bij uw soort evenement past. Op die manier creëert u een stabiele ondergrond in of rondom een tent. Ideaal voor de gasten en het meubilair. Wanneer u bij ons een houten tentvloer komt huren, zijn er verschillende mogelijkheden waaruit u kiest. Een houten vloer, een cassette vloer, een verhoogd podium of een wandelpad in verschillende vormen en afmetingen. Combineer stijl met functionaliteit en ga voor een prachtige ondergrond in uw tent.

Deze houten tentvloer kunt u huren

Het huren van een houten tentvloer biedt verschillende voordelen. Ongeacht de weersomstandigheden, blijven uw voeten én het meubilair droog. Wegzakken in de ondergrond, modder en water zijn facetten waar u niet mee te maken krijgt. Op die manier creëert u een stevige ondergrond en kan het feest in een van onze tenten losbarsten. Bij ons heeft u deze keuze uit verschillende soorten ondergronden.

Ontdek wat uw mogelijkheden zijn

Wilt uw weten wat voor u de mogelijkheden zijn voor het huren van een houten tentvloer? Vraag dan een offerte aan en ga voor een stevige ondergrond. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 483 386 155.

Cassette vloer

Een cassette vloer bestaat uit een aluminium frame en is afgewerkt met houten platen. De vloer heeft een moderne en strakke uitstraling en fungeert als ideale ondervloer. De ondergrond wordt 100% waterpas geplaatst, waardoor de vloer zelfs vlak is bij grote oneffenheden. Deze vloer wordt geplaatst vanaf 5 meter in de lengte en 2,5 meter in de breedte. De houten tentvloer is te huren vanaf € 6 per m². Van het leveren tot het plaatsen en het opruimen tot het ophalen van de vloeren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Daarbij moet u rekening houden met de volgende vergoedingen die daar tegenover staan:

 

• 0 - 100 m²: € 6,5 per m² + transportkosten.
• 100 - >150 m² en meer: € 6 per m² + transportkosten.
• Transportkosten voor de vloeren zijn € 1,25/km (vervoer per vrachtwagen).
• Meer dan 10 meter verwijderd van de vrachtwagen: € 1 per m² voor elke bijkomende 10 meter.
• Als we deze vloeren moeten ondervullen: per 10 cm extra € 1 per m².

Houten vloer

Een traditionele houten vloer is een prachtige manier om een stijlvolle en functionele ondergrond te creëren. U dient er wel rekening mee te houden dat de planken alleen op een vlakke grond geplaatst kunnen worden. De houten vloer wordt door ons geleverd en weggehaald, maar niet geplaatst en opgeruimd. De houten tentvloer huren kan vanaf € 3,5 per m². Wilt u een karakteristieke houten tentvloer huren? Dan dient u rekening te houden met de volgende kosten:
• 0 tot 100m²: € 3 per m² + transportkosten.
• 100 tot 150m²: € 2,5 per m² + transportkosten.
• 150m² en meer: 2€ per m² + transportkosten.
• Transportkosten voor de vloeren zijn € 1,25/km (vervoer per vrachtwagen).
• Vloeren < 100m² komen uit ons magazijn in Sint-Kruis-Winkel.

Geleverd, geplaatst, opgeruimd en weggehaald door onze diensten:

• € 3,5 per m² + transportkosten (vervoer per vrachtwagen).
• Transportkosten voor de vloeren zijn € 1,25/km.
• Meer dan 20 meter verwijderd van de vrachtwagen: € 1 per m² extra voor elke bijkomende meter
• Vloeren < 100m² komen uit ons magazijn in Oostakker.

 

 

 

 

Vul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie