Vraag uw gratis offerte aan

Partytent huren

Partytent huren aan de beste prijs

 

Kiezen voor een Pagodetent of een Partytent?

Zoals u wellicht reeds gezien zult hebben, bieden we twee verschillende types partytenten aan. We hebben de pagodetent en de partytent. Maar wat is nu juist het verschil?

Pagodetent huren


Een pagodetent, of ook wel gekend als een bedoeïnentent, is een tent die kwalitatief beter en sterker is dan de normale partytenten. Desondanks de duurdere huurprijs is het een ideaal alternatief in geval van slecht weer, veel wind, regen,… Neem dus het zekere voor het onzekere en wees voorbereid. Zo zullen geen teleurstellingen plaatsvinden en kan u optimaal genieten van het feest of evenement.

Wilt u zo’n feesttent huren? Vraag dan een vrijblijvende offerte op.

Partytent huren


Wordt het een mooie dag en wilt u een tuinfeest organiseren? Dan volstaat de normale partytent en kan u dus een partytent huren.

Bekijk hieronder enkele van onze Pagode- en partytenten.

 

 

Tenten voor grotere feesten


Bent u van plan een groot evenement of trouw te organiseren? Neem dan een kijkje naar de Stretchtenten. Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. U kan al een tent huren vanaf €10 per m².

 

 

 

 

 

Vul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie