Vraag uw gratis offerte aan

Tentenverhuur

Tentenverhuur van Sailcloth tidewater tenten, stretchtenten, startenten, dometenten…

 

Voor elk evenement de passende tent huren

 

Trouwfeesten, babyborrels, communiefeesten, verjaardagen, festivals, bijeenkomsten en allerlei andere evenementen kunnen een reden zijn om te zoeken naar kwalitatieve tenten. Bij 2V Rent kan u met een gerust hart jouw tent huren.

Wil jij ook een evenement of tuinfeest organiseren? Dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden die wij aanbieden. Of je kan reeds een kijkje nemen naar onze tenten.

 

Verschillende types tenten

Als specialist in tentenverhuur geven wij wat tips met welke tent bij welk feest hoort, en welke accessoires zoals tentvloeren en materialen u mogelijks nodig hebt.

Dome tenten huren

 

Crossover tenten

 

De crossover tent is een tent die geschikt is voor indoor beurzen en outdoor evenementen. Aan de hand van zijpanelen kunnen één of meerdere wanden afgesloten worden zodat kou of regen uitgesloten wordt. Bovendien zijn alle dome tenten uit te breiden met een andere dome tent. Zo zijn de combinaties eindeloos.

Wil jij een van deze tenten huren?

Contacteer ons voor onze dome crossover tentenverhuur Oost-Vlaanderen.

Pagode- en partytenten huren

 

De pagodetenten en partytenten zijn beschikbaar voor allerlei activiteiten, zowel bij slecht als zonnig weer. Het verschil tussen pagodetenten en partytenten zit hem in de kwaliteit. pagodetenten zijn kwalitatief sterker en een stuk stabieler, ze beschermen u beter bij slecht weer.

Wordt er slecht weer of veel wind verwacht? Dan raden wij zeker een pagodetent aan.

Voor wie een privéfeest wil geven kan onze easy-up tenten huren. Ze heeft u binnen enkele minuten een perfecte bescherming tegen zon, wind en regen. Ideaal als bartent of voor een barbecue.

Wil jij een van deze tenten huren?

Contacteer ons voor Pagode- en party tentenverhuur.

Startenten huren

 

Startenten zijn er in verschillende formaten, kleuren en vormen. Wij bieden de Starshade 800 tenten, Startwin / Stardouble, Starshade 400 en de Startent 15 aan.

Wil jij een van deze tenten huren?

Klik dan door naar onze Startenten.

Stretchtenten huren

 

Stretchtenten zijn tent geïnspireerd op Bedoeïnetenten uit Zuid-Afrika. Dankzij de houten palen en speciale tentzeilen kunnen ze verschillende vormen hebben en kunnen deze dus aangepast worden naar elke terrein.

Vaak worden deze op trouwfeesten gebruikt.

Ook de stretchtenten zijn er in verschillende maten en kleuren. We hebben witte, rode, zwarte kleuren en de wat specialere chino en platina grijs.

Wil jij een van deze tenten huren?

Klik dan door naar onze Stretchtenten.

Tentvloer huren

 

Houten vloeren en cassette vloeren behoren tevens tot ons aanbod.

Meer info op onze Vloeren verhuur pagina.

Materialen huren

 

Materialen zoals gewichten en terrasverwarmers kan bekeken worden op onze feestmaterialen pagina.

 

 

 

 

 

Vul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie