Vraag uw gratis offerte aan

Terrasverwarmer

Wanneer het ‘s avonds frisser wordt, kunt u een terrasverwarmer huren zodat uw feest buiten tot in de vroege uurtjes kan doorgaan zonder dat u of uw gasten kou hoeven te lijden. Bij 2VRent zorgen we er graag voor dat u uw gasten in de watten kan leggen met de warmte van een terrasverwarmer, maar ook de gezelligheid van een partytent.

 

Ontdek de prijs voor het huren van een terrasverwarmer

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een terrasverwarmer voor € 30 (excl. btw, excl. gas). Deze prijzen zijn zonder transportkosten, maar met levering, plaatsing en afbraak. Daarbij leggen onze vakmensen u graag de werking van de verwarmer uit, zodat u tijdens uw feest of evenement zonder zorgen geniet van een heerlijk verwarmde tent.

Maak het feest compleet

Naast een terrasverwarmer kunt u bij ons nog andere accessoires huren om uw tent compleet te maken. Zo beschikken we over verschillende houten vloeren om de ondergrond effen te maken. Ook huurt u bij ons sfeervolle verlichting, zodat het feest kan doorgaan tot in de vroege uurtjes.

Vraag een prijsofferte voor uw tent en terrasverwarmer

Wilt u graag een partytent met terrasverwarmer huren voor uw volgende feest of evenement? Dan helpen we graag bij de realisatie van uw project. Wilt u graag een vrijblijvende prijsofferte of heeft u nog vragen? Vul dan snel ons contactformulier in.

Vul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie