Vraag uw gratis offerte aan

Stretchtent

Types tenten > Stretchtent >

2VRent is uw partner voor stretchtent verhuur. Bij ons huurt u de tent met de afmetingen en in de kleur die u wenst. Zo zijn de gasten op uw feest of evenement beschut tegen regen, wind en zon. Ontdek snel de luxueuze uitstraling van deze tenten.


Stretchten verhuur met onbeperkte mogelijkheden

De stretchtenten die wij in onze verhuur aanbieden, zijn exclusieve tenten geproduceerd in Zuid-Afrika. Dit 4-laags flexibele tentdoek is windbestendig, duurzaam, veilig en voor 100% waterdicht ook wanneer de stof maximaal wordt uitgerekt om de gewenste vorm te bereiken. De rekbaarheid van de stof maakt het mogelijk de tent op uiteenlopende manieren te plaatsen. De mogelijkheden van een stretchtent zijn onbeperkt en hiermee vormt ze de perfecte oplossing voor het organiseren van uw evenement. Daarbij komen onze vakmensen graag langs op uw locatie voor het installeren en afbreken van de stretchtent.


Laat een ontwerp maken

Wilt u graag een stretchtent op uw locatie en gebruikmaken van onze verhuur? Dan is het goed te weten dat u bij ons ook terecht kunt voor het maken van een voorontwerp. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw feestlocatie eruit komt te zien. Wilt u graag een prijsofferte voor een stretchtent met houten vloer of andere exclusieve tent? Vul dan snel het contactformulier in.

Vul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie