Vraag uw gratis offerte aan

Vloeren

Types tenten > Vloeren >

Voor de verhuur van een tentvloer moet u bij 2VRent zijn. We zijn gespecialiseerd in de verhuur van exclusieve tenten voor elk evenement of feest. Daarbij is het natuurlijk handig als uw gasten op een effen vloer staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Verhuur van een tentvloer voor diverse toepassingen

In het algemeen komt bij het huren van een tent heel wat kijken. Zo kunnen we als professionele verhuur voor elk van onze tenten een tentvloer voorzien. Een traditionele houten vloer of een cassette vloer zijn ideaal als stabiele ondergrond voor uw tafels en stoelen. Ze kunnen ook gebruikt worden als terrasvloer of als vloeren voor festivals. Ook een dansvloer behoort tot de mogelijkheden.

 

Welke vloer kiest u?

Bij onze verhuur heeft u de keuze uit een houten of cassette vloer. Een klassieke houten vloer is ideaal voor een effen ondergrond, terwijl een cassette vloer een goede optie is bij een oneffen ondergrond. Als u dat wenst, installeren we de tentvloer op uw locatie en komen we de vloer na uw feest of evenement ook weer opruimen en ophalen.


Vraag een gratis prijsofferte aan

Wilt u naast een tent ook een tentvloer bij ons huren? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier. Hier kunt u ook terecht voor een vrijblijvende prijsofferte.

Vul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie