Vraag uw gratis offerte aan

Cassette vloer

Bij 2VRent huurt u cassette vloeren voor elke partytent. Deze vloer wordt in de lengte geplaatst per 5 m en 2,5 m in de breedte. U heeft bij ons de keuze uit verschillende formules als u cassette vloeren wilt huren. Ontdek snel de mogelijkheden.

Waaruit bestaan cassette vloeren?

Cassette vloeren bestaan uit een aluminium frame die is afgewerkt met houten platen. De vloer heeft een moderne strakke uitstraling en is de ideale ondergrond voor elke tent. De cassettevloer wordt 100% waterpas geplaatst, zodat de vloer zelfs bij grote oneffenheden vlak is.

Geleverd, weggehaald, geplaatst en opgeruimd door onze diensten

Bent u nieuwsgierig naar de prijzen voor het huren van cassette vloeren? Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden:
• 0 tot 100 m²: € 6,5 per m² + transportkosten.
• 100 tot 150 m² en meer: € 6 per m² + transportkosten.
• Transportkosten voor de vloeren zijn € 1,25/km (vervoer per vrachtwagen).
• Indien meer dan 10 m verwijderd van de vrachtwagen: € 1 per m² voor elke bijkomende 10 m.
• Indien we deze vloeren moeten ondervullen: per 10 cm extra € 1per m².

Vraag een prijsofferte aan voor uw locatie

Organiseert u binnenkort een evenement met uw bedrijf of plant u een groot verjaardagsfeest? Dan huurt u bij ons een stretchtent of startent met bijpassende cassette vloeren. Op basis van uw wensen stellen we graag een vrijblijvende prijsofferte op. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Laat dan zeker een bericht achter via de contactpagina.

 

 

Vul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie